FŰTÉSszerelés

Bárki, aki valaha töltött egy éjszakát fűtsrendszer nélküli házban, többé nem kívánja azt hogy a fűtésrendszere elromoljon. Ez olyan kellemetlen, mint egy sötét és magányos úton rekedni - amikor valamiért nem indul az autó.


Ezért fontos, hogy átfogó képet kapjon arról, hogyan működik otthona fűtésrendszere, milyen módon melegíti fel a vizet, hogy működik a gázfűtés, és hogyan melegednek át a szobái. Ha ezeket a dolgokat ismeri, és megfelelően karbantartja őket, biztosra vehetim hogy nem lesz kellemetlen hideg, furcsa zaj, vagy szag a lakásában. Amennyiben ezek bármelyike előfordul érdemes - a fűtési szezon előtt - foglalkozni vele, mert kényelmetlen és bosszús, ha minden télen egy napon arra ébred, hogy valami nem megfelelően működik.


Aztán ott van az gázszámla, amely meghatározza, hogyan működik a háztartás gazdálkodásuk. Tegyük fel, hogy van egy kazánban vagy kemencében 80 százalékos hatékonyság mellett állítja elő a havi gázszámláját, ami azt jelenti, hogy minden 100.000 forintból 20.000 forint a kéménybe száll. Itt vannak az alapok.


A víz, ami ideális hőszállító, egy kis csövön keresztül, ami tele a forró vízzel, annyi hőt hordoz, mint egy nagy levegővel töltött cső és sokkal könnyebben vezethető a szegecsek, falak és gerendák között. A legtöbb lakástulajdonos meleg víz rendszereiben, ezek a csövek hordozzák az 50-80 fokos vizet. Ez létrehoz egy konvekciós fűtési kört, és mivel a levegő felfelé száll a nyitott rendszer esetén a készülék tetején eltávozik. Mostanában divatos a padlófűtés is mely szintén ennek a rendszernek a része.

MEGHIBÁSODOTT FALIKAZÁN

Mind jól ismerjük azt az érzést, amikor az ember elalszik. Jön a kapkodás, idegeskedés. Aztán jön a reggeli zuhanyzás és azt vesszük észre, hogy nincs meleg víz. Bosszantó, ugye? A vízmelegítő, amely nem szállít elég meleg vizet megváltoztathatja a hangulatot, és ami még rosszabb, hogy valami baj lehet a fűtéssel is.


Ez a fajta probléma általában kapcsolódik a készülék termosztátjához. A hibás termosztát drámaian megváltoztathatja a víz hőmérsékletét. Ha a termosztátok rosszul kapcsolják a szelepeket, máris csak hideg víz folyik. 

Egy eltömődött kémény vagy szellőző is lehet a probléma. Ez megváltoztathatja a csőben folyó víz normális áramlását.

FŰTÉSRENDSZEREK JAVÍTÁSA

Ha egy gázfűtésnél kialudt az őrláng, általában csak újra meggyújtjuk, és már működik is. Minden készüléken találhatő egy lámpa, vagy jelző, mely jelzi, ha bármilyen eltömődés, vagy probléma merült fel, így a fűtésrendszert nem lehet begyújtani.


Egy másik lehetséges probléma bármilyen vízmelegítőnél lehet a termosztát. Ez eszköznek a célja, hogy egyfajta ellenőrzést végezzen a készüléken és beállítsa a hőmérsékletét, azonban ha nem teljesíti a feladatát, csak a hideg víz marad. Ebben az esetben termosztátot kell cserélni, illetve ha menthető, javítani.

Miért minket válasszon?

  • ELMŰ által minősített szakvállalkozás.
  • Az elvégzett munkára garanciát vállalunk.
  • Villanyszerelési munkáink minőségére és szakszerűségére
  • a több mint 30 éves magas szintű szakmai gyakorlat a garancia.
  • Áraink kialakításakor igyekszünk az optimális ár - érték arány megtalálásával megrendelőink elégedettségét kivívni. Így áraink az alacsonyabb piaci árak közé tartoznak.
  • Megbízható vállalkozás, köztartozása nincs.
  • Gyors, magas színvonalú munkavégzés.
  • Korszerű és hagyományos villanyszerelési anyagok párhuzamos használata.

Villanyszerelés - 

Villany-, Víz-, Gáz Gyorsszervíz

A Villany-, Víz-, Gáz Gyorsszervíz szolgáltatásaival méltán szolgált rá hírnevére. Munkatársaink összesen több, mint 200 év munkatapasztalattal valamennyi problémájára akár azonnal is megoldást talál. Céljaink egyszerűek - jobban szolgálni ügyfeleinket, segíteni őket a fűtés-, víz-, gázrendszerek átlátásában, karbantartásában.

Antik bútor felújítás, restaurálás, Styl bútor javítás

Műbútorasztalos

Antik bútor felújítás, restaurálás, Styl bútor javítás

Antik bútorok, intarziás bútorok és styl bútorok felújításával, javításával, restaurálásával foglalkozom, 40 év szakmai gyakorlattal. Kizárólag korhű anyagokat és munkamódszert használok, amikor antik és styl bútor javításról van szó.