GázkÉSZÜLÉKEK SZERELÉSE

Ha lakásunkban elromlik a fűtés mihamarabb szerelőhöz kell fordulnunk, hisz nem csak kellemetlen a téli hidegben fűtetlen szobában ülni, a lakásban is komoly károkat okozhat. Nem is beszélve a lehetséges gázszivárgásról, vagy egyéb problémákról.


Mivel gázkészülékeink bármikor meghibásodhatnak, szerelésükkel kérjük forduljanak hozzánk bizalommal, bármikor. Munkatársaink összesen több, mint 200 év szakmai tapasztalattal hárítják el a hibát valamennyi Magyarországon forgalmazott otthoni háztartásban előforduló gázkészülékben.

A lakás központi fűtéseit fűtésszerelő szakembereink végzik. A központi fűtőrendszerek központi hőfejlesztő berendezéssel állítják elő a szükséges hőmennyiséget. A termelt meleget a rendszernek megfelelő energiahordozó juttatja el a fűtendő helységbe. A felmelegített víz csővezetéken jut el a hőleadókig, ahol lehűl, majd csővezetéken keresztül visszajut a kazánba, ami ismét felmelegíti. Ez a körforgás szivattyúk segítségével megy végbe, de forgathatja még akár a gravitáció vagy a hideg és meleg víz közötti különbség.

GARANCIÁLIS SZERELÉS

Munkánkra, gázkészülékek szerelésére garanciát vállalunk, mely függ a beszerelt esetleges cserealkatrész garanciájától és a meghibásodás mikéntjétől. Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni gázkészülék szerelési garanciánkról, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott, pontos tájékoztatást adhassunk.

SZERELÉS ÉJJEL-NAPPAL

Tudjuk, milyen kellemetlen tud lenni az, ha nincsen meleg víz, vagy fűtés, ezért szakembereink a szerelési munkálatokat az év minden napján éjjel-nappal (0-24) végzik el. Javasoljuk azonban, hogy készülékeit még az előtt javíttassa meg, amennyiben ismeri a hibáit, hogy annak működőképesnek kell lennie, tehát a fűtési szezon előtt.


A magyar háztartásokban is gyakran felmerülő probléma, hogy hirtelen megszűnik a melegvíz, mely azonnali megoldást igényel. A baj nem válogat, bárkit bármikor megtalál, ezért van szükség egy olyan profi szerelőgárdára, mint a miénk. Ha érzékelte a problémát azonnal, gondolkodás nélkül tárcsázza cégünket, munkatársunk a vonal másik végén biztosan fogadja hívásását, mozgósítja szakképzett szerelőinket és a segítség azonnal ott terem az ajtaja előtt.


Gyorsaságunknak köszönhetően rengeteg problémától megkíméljük. Gondoljon csak bele, mi van akkor, ha mindez hétvégén történik? Más cégek rabolják az ön idejét. Társasházban mindez még kellemetlenebb, hiszen tűzveszélyes eszközökről van szó, és amellett, hogy a károk helyreállítása se olcsó mulatság, lehetséges, hogy el kell zárni a gázt az egész épületben, aminek senki se örül. Ha tovább akarja ápolni a jó viszont a szomszédaival nem érdemes halogatni az időt, átmeneti megoldásokkal orvosolni a baj.


Nem is gondolná, mennyi minden állhat a probléma hátterében, lehet ez egy elhasználódott, rozsdás cső is. Ha többször előfordult már a meghibásodás érdemes elgondolkodni a teljes felújításon, hisz az öreg víz- és gázvezetékek a lakás szerkezetében is nagy károkat okozhatnak.

Villany-, Víz-, Gáz Gyorsszervíz

A Villany-, Víz-, Gáz Gyorsszervíz szolgáltatásaival méltán szolgált rá hírnevére. Munkatársaink összesen több, mint 200 év munkatapasztalattal valamennyi problémájára akár azonnal is megoldást talál. Céljaink egyszerűek - jobban szolgálni ügyfeleinket, segíteni őket a fűtés-, víz-, gázrendszerek átlátásában, karbantartásában.