Garancia és állandó kedvezmények

Szolgáltatásainkat a minőség és a megfizethetőség jellemzi. Akár egy egyszerű dugulásnak tűnő kihívás is komoly problémákra deríthet fényt, de alacsony óradíjaink és garantált áraink nagyszerűen alkalmasak kis és nagy munkákra egyaránt, melyet tapasztalt szakembereinknek és megoldásainknak köszönhetően garantáltan jó minőségben és gyorsan kínáljuk rendelkezéséreAkár csak az utca másik oldalára, vagy másik városba kell utaznunk, mi ismerjük, hogy mit jelent az, ha valami sürgős, és nem tétovázunk.

Biztonság és minőség

Szigorú felvételi gyakorlatunk, megbízható munkatársaink biztosítják az ügyfeleink nyugalmát és tulajdonuk tisztaságát. Mindig kiemelten fontosnak tartottuk a megfelelő biztonságot gázszerelés során, hiszen mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk. Csatlakozzon a több száz megrendelőhöz, akik megtapasztalták már, miért érdemes minket választania, ha szervizelésről van szó.

Garancia

Társaságunk kiemelkedő, világszinten elismert partnerekkel rendelkezik, így a garancia nem is lehet kérdés. Minden beszerelt termékünkre, valamint a munkánkra egyaránt garanciát vállalunk - mivel ez termékenként más-más lehet, kérjük érdeklődjön telefonon a pontosabb garanciális információinkért.

Ingyenes kiszállás

Lehet ünnepnap, hétvége, eső, hivar. A kiszállás nálunk ingyenes. A mai, nehéz gazdasági helyzet versenyt generál a szolgáltatók közt. Ügyfeleink szempontjából ennek legfontosabb eredménye, hogy a mi szakmában csak a legjobbak, legrátermettebbek, legkorrektebbek, tehát az igazán ügyfélközpontú cégek maradnak porondon.

Állandó kedvezmények

Időszaktól függetlenül a diákok, nagycsaládosok és nyugdíjasok további kedvezményt kapnak, hiszen be kell látni, ezen nem lehet spórolni, viszont mivel egy lakás alapszükségletéről van szó, ha szükséges mi inkább a saját kezünkbe harapunk, és nem hagyjuk ott a lakást befejezetlenül.

Válasszon minket!

Ha egy megbízható, profi szerelőcsapatot keres Budapesten, akkor jó helyen jár! Sok száz kiválóan elvégzett munka, rengeteg elégedett ügyfél. Legyen szó irodáról, panel vagy téglalakásról, a szerelést és hibaelhárítást felkészült csapatunkkal problémáktól mentesen, szakszerűen, korrekt áron elvégezzük. Munkatársaink kulturált, jó megjelenésű, megbízható, kiváló szakemberek. A gépkocsijaink a szervizeléshez és duguláselhárításhoz szükséges eszközökkel és szerszámokkal mindig fel vannak szerelve, hogy ne akkor kelljen pakolni, amikor indulunk. Cégünk büszke arra, hogy igényes, nívós munkával napról-napra több állandó ügyfelet tud szerezni.

Villany-, Víz-, Gáz Gyorsszervíz

A Villany-, Víz-, Gáz Gyorsszervíz szolgáltatásaival méltán szolgált rá hírnevére. Munkatársaink összesen több, mint 200 év munkatapasztalattal valamennyi problémájára akár azonnal is megoldást talál. Céljaink egyszerűek - jobban szolgálni ügyfeleinket, segíteni őket a fűtés-, víz-, gázrendszerek átlátásában, karbantartásában.

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Mosogató Szerelő

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten vagy környékén? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet a kapcsolat menüponton keresztül!