Szolgáltatásaink

Víz, gáz, fűtésszerelő szakembereink mesterei a szakmának. Szervizünk teljes körű szolgáltatást nyújt lakossági és céges ügyfeleinknek egyaránt. Duguláselhárítás munkáinkat is gyorsszolgálat jelleggel végezzük. Budapesten azonnal, Pest megyében gyorsan rendelkezésre állunk. Hétvégén, szombaton és vasárnap is számíthat ránk! Hétvégi felár nélkül. Áraink alacsonyak hogy mindenki számára elérhető legyen szolgáltatásunk.

VILLANYSZERELÉS

Biztonságban szeretné tudni családját, értékeit? Az ár mellett a minőség is számít?


Amennyiben olyan szakembert keres, aki minden esetben úgy dolgozik, mintha a saját házán dolgozna, munkájára garanciát vállal és azt a lehetőségekhez képest olcsón végzi el, akkor Ön a legjobb helyen van. Mi tudjuk azt, hogy a villanyszerelés munkának időt állónak kell lennie. A kialakított, esetleg felújított hálózatnak nem szabad meghibásodnia, fontos, hogy a rendszer stabil és megbízható legyen. Mi ezt természetesen vállaljuk is, sőt, minden egyes elvégzett munkára garanciát is adunk!

DUGULÁSELHÁRÍTÁS

Gyakran eldugul a lefolyó, és ez megkeseríti a hétköznapjait? Már mindent kipróbált, és semmi nem segít? A duguláselhárítás azonnal megoldódik, ha szakértő és gyakorlott csapatunk segítségét kéri. Amikor a lefolyón nem folyik le a víz, és már a pumpa vagy a lefolyótisztító szerek sem segítenek, akkor professzionális duguláselhárítás szükséges.


A probléma leggyakoribb előfordulási helyei a kád, mosdókagyló, mosogató, zuhanytálca és a toalett. Sajnos ezeken a dugulásokon csak speciális eszközökkel lehet segíteni. Viszont a jó hír az, hogy tudjuk a megoldást! Hívjon minket bizalommal, és garantáltan nem fogja megbánni!

Gázkészülék szerelés

Ha lakásunkban elromlik a fűtés mihamarabb szerelőhöz kell fordulnunk, hisz nem csak kellemetlen a téli hidegben fűtetlen szobában ülni, a lakásban is komoly károkat okozhat. Nem is beszélve a lehetséges gázszivárgásról, vagy egyéb problémákról.


Mivel gázkészülékeink bármikor meghibásodhatnak, szerelésükkel kérjük forduljanak hozzánk bizalommal, bármikor. Munkatársaink összesen több, mint 200 év szakmai tapasztalattal hárítják el a hibát valamennyi Magyarországon forgalmazott otthoni háztartásban előforduló gázkészülékben.


KÉMÉNYBÉLELÉS

A kéménybélelés az egyik leggyakoribb feladat a kéménytechnika szakterületén belül. Ennek magyarázata, hogy még napjainkban is viszonylag sok a régebbi építésű, ma már veszélyes állapotba került kémény, amely karbantartást, korszerűsítést igényel. A kéménybélelés és az esetleges javítások szükségességére általában a kéményseprők hívják fel a figyelmet. 


Gyakran amiatt is kéménybélelés szükséges, ha kazáncserére, komplett fűtéskorszerűsítés vagy új kazán beüzemelés történik, és emiatt megváltozik az égéstermékek összetétele vagy hőfoka vagy más tulajdonsága.

VÍZSZERELÉS

Kollégáinkat a szakszerűség, gyorsaság és tisztaság jellemzi. Nem csak a konyhai és és fürdőszobai vízszerelési munkálatok során, hanem kerti csapok, kerti és beltéri elzárók, sarokszelepek javításakor, cseréje során is mindig számíthat ránk. A strangok javítása, cseréje sem okoz gondot nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársainknak!


Vízvezeték szerelés, vízszerlés összesen több, mint 200 év tapasztalattal, magas szakmai felkészültséggel, minőségi anyagok felhasználásával, állandó kedvezményekkel és garanciával! 

Fűtésszerelés

Ha egy gázfűtésnél kialudt az őrláng, általában csak újra meggyújtjuk, és már működik is. Minden készüléken találhatő egy lámpa, vagy jelző, mely jelzi, ha bármilyen eltömődés, vagy probléma merült fel, így a fűtésrendszert nem lehet begyújtani.


Egy másik lehetséges probléma bármilyen vízmelegítőnél lehet a termosztát. Ez eszköznek a célja, hogy egyfajta ellenőrzést végezzen a készüléken és beállítsa a hőmérsékletét, azonban ha nem teljesíti a feladatát, csak a hideg víz marad. Ebben az esetben termosztátot kell cserélni, illetve ha menthető, javítani.

Villany-, Víz-, Gáz Gyorsszervíz

A Villany-, Víz-, Gáz Gyorsszervíz szolgáltatásaival méltán szolgált rá hírnevére. Munkatársaink összesen több, mint 200 év munkatapasztalattal valamennyi problémájára akár azonnal is megoldást talál. Céljaink egyszerűek - jobban szolgálni ügyfeleinket, segíteni őket a fűtés-, víz-, gázrendszerek átlátásában, karbantartásában.